STRIVE Medlemskap

STRIVER

Att vara en STRIVER betyder att du får ta del av vårt community helt GRATIS, vilket innebär en värmande gemenskap med empati och framåtanda. Dessutom får du möjligheten av ett försläpp till olika event och resor.

x STRIVE App Profil

x Webinar 

x Medlem i Facebook-grupp "STRIVE Storytelling"

En STRIVER kan inte ta del av någon royalty.

 

 

INSPIRATÖR

Att vara en Inspiratör innebär att man vill ta sin karriär och nätverk till nya
nivåer. Med hjälp av STRIVE TALENT (som är STRIVE:s utbildnings-pipeline) får man support i sitt skapande av storys. Man får ta del av regelbundna webinar och en mentor om så önskas. Dessutom får man royalties på lyssningar från premiumanvändare och möjligheten att bli affiliate. 

 

x STRIVE App Profil

x STRIVE Talent

x STRIVE App Royalty*

x Medlem i Facebook-grupp "STRIVE Storytelling"

x Webinar

x Mentor

x Affiliate länk

 

1295:- startavgift*     199:-/mån

 

 

INSPIRATÖR Speaker

Inspiratör Speaker är för den som vill utveckla sina färdigheter och bli en duktig talare på scen. Du är dessutom kvalificerad för STRIVE Pool vilket innebär att du får ta del av vinsten från STRIVE:s Events.

x Allt som ingår i medlemskapet INSPIRATÖR

x Fysiska utbildningar i att tala på scen

x STRIVE Pool

 

3995:- startavgift    199:-/mån

För att bli en INSPIRATÖR+ (speaker) eller GUIDE krävs det en kvalificering genom en audition.

  

 

GUIDE

Som STRIVE Guide är du redo att satsa ännu mer på din verksamhet. En STRIVE
Guide blir direkt medlem i STRIVEs Inner circle, som innebär inbjudningar till exklusiva träffar och aktiviteter. En STRIVE Guide går fritt på Strive talks och StriveX och har alltid VIP-platser. Utöver detta får man en utökad profil i appen där man kan skapa online utbildningar, webbshop och webbkurser (möjlighet att ta betalt för dom) samt webbplatsknapp där man kan ta emot externa talar-förfrågningar

x Allt som ingår i medlemskapet INSPIRATÖR Speaker

x Utökad profil

x Egen webshop

x Inner circle

 

12995:- startavgift     449:-/mån

För att bli en INSPIRATÖR+ (speaker) eller GUIDE krävs det en kvalificering genom en audition.

Som en STRIVE Guide får du 50% rabatt på medlemskapet i BUSINESS CLUB.

 

 

STRIVE BUSINESS CLUB

STRIVE BUSINESS CLUB har vi skapat för dig som vill maximera din tillvaro men framförallt uppnå det resultat du drömmer om. Seriösitet, ledarskap och påverkan
representerar denna exklusiva grupp. Här erbjuds ett fantastiskt nätverk med mentorer, advisers och sponsorer. I medlemskapet ingår en resa till Malaga, där får du hjälp att skapa eller effektivisera en webbplats innehavande försäljningstrattar. Du får hjälp att bygga upp en marknadsföringsstrategi av dina egna och STRIVEs produkter, samt ett automatiserat kommunikations & CRM system. På toppen av det hjälper vi dig att ta fram en infrastruktur för Facebook och Google Adwords annonsering. Varje år får du möjligheten att medverka i STRIVEs Strategy Sessions, där man planerar STRIVEs framtid tillsammans.

x Business mentor

x STRIVE Strategy Sessions

x Resa till Malaga

 

14.995:- engångsavgift*

Delar av medlemskapet går till TodayIcare som bland annat hjälper utsatta barn och motverkar trafficking.

Obs! Ansök om medlemskap HÄR.

 

*Business Club är ex. moms 
Du måste vara myndig för att producera stories.
STRIVE App Royalty - 15öre - 50öre / stream. 1stream = 30 sekunder minimum 500 streams för utbetalning. Streams räknas endast på lyssningar från premium användare.
Försäljning av webbkurser, onlinekurser eller produkter likt böcker etc för dig som är Guide tar STRIVE 50% intäkterna.
Inspiratören / Guiden känner till att hen inte garanteras någon inkomst, vinst eller framgång och att bolaget inte lämnar några vinstgarantier eller utfästelser om förväntade intäkter av Inspiratörens verksamhet. Alla priser, räkne-exempel och potentiell vinst är inklusive moms. Strive talk & StriveX marknadsförs under olika namn men räknas alltid som Strive talk alt. StriveX tills priset överstiger 399kr/biljett eller antalet gäster överstiger 300st.
Swedish