STRIVE Medlemskap

Det är helt kostnadsfritt att bli en medlem i STRIVE. För den som vill toppa tillvaron så finns det olika medlemskap som
inkluderar exklusiva resor, inbjudningar, utbildningar i ledarskap, företagande, marknadsföring, digitalisering och uppbyggnad
av marknadsförings-strategi av dina egna eller STRIVEs produkter.

STRIVER

Medlemskapet STRIVER är GRATIS* och innebär att du får ta del av vårt community som genomsyras av en kamratskap med empati och framåtanda. Dessutom får du möjligheten till förhandssläpp av olika event, resor och du kan ta del av webinar och Strive talks utan kostnad.

Vill du inspirera andra och kanske även stå på scen för att sprida ditt budskap?
För att bli en INSPIRATÖR eller GUIDE krävs det en kvalificering genom en audition. Skicka in din story HÄR för att ansöka om en plats till nästa audition!

x Strive talks
x Unika Webinar
x STRIVE App

STRIVE INSPIRATÖR

Att vara en Inspiratör innebär att man vill ta sin karriär och nätverk till nya
nivåer. Dessutom får man support i form av hjälp och coaching via STRIVE Talent som är STRIVEs utbildnings-pipeline för att lyfta fram talare och Inspiratörer.

x STRIVE App profil

x STRIVE Talent
x STRIVE App Royalty
x Affiliate länk

 

995:- startavgift*     199:-/mån

 

STRIVE INSPIRATÖR +

Inspiratör + är för den som vill utveckla sina färdigheter och bli en duktig talare på scen. Du är dessutom kvalificerad för STRIVE Pool vilket innebär att du får ta del av vinsten från STRIVEs Events.

x Allt som ingår i INSPIRATÖR
x Fysiska utbildningar
x STRIVE Pool

 

2995:- startavgift*     199:-/mån

STRIVE GUIDE

Som STRIVE Guide är du redo att satsa ännu mer på din verksamhet. En STRIVE
Guide blir direkt medlem i STRIVEs Inner circle, som innebär inbjudningar till exklusiva träffar och aktiviteter. En STRIVE Guide går fritt på Strive talks och Strive X och har alltid VIP-platser. Utöver detta får man en utökad profil i appen och på STRIVES webbplats. Vilket innebär en webbplatsknapp där man kan ta emot externa talar-förfrågningar, samt man får en webshop i appen.

Som en STRIVE Guide får du 50% rabatt på medlemskapet i BUSINESS CLUB.

x Allt som ingår i INSPIRATÖR +
x Utökad profil x Egen webshop
x Inner circle

 

9995:- startavgift*     449:-/mån

STRIVE BUSINESS CLUB

STRIVE BUSINESS CLUB har vi skapat för dig som vill maximera din tillvaro men framförallt uppnå det resultat du drömmer om. Seriösitet, ledarskap och påverkan
representerar denna exklusiva grupp. Här erbjuds ett nätverk av fantastiska människor från STRIVEs Inner circle, tillsammans med mentorer, advisers och sponsorer. I medlemskapet ingår en resa till Malaga, där får du hjälp att skapa eller effektivisera en webbplats innehavande försäljningstrattar. Du får hjälp att bygga upp en marknadsföringsstrategi av dina egna och STRIVEs produkter, samt ett automatiserat kommunikations & CRM system. På toppen av det hjälper vi dig att ta fram en infrastruktur för Facebook och Google Adwords annonsering.
Varje år får du möjligheten att medverka i STRIVEs Strategy Sessions, där man planerar STRIVEs framtid tillsammans.

Delar av medlemskapet går till TodayIcare som bland annat hjälper utsatta barn och motverkar trafficking.

x Inner circle
x Business mentor
x STRIVE Strategy Sessions
x Resa till Malaga

 

14995:- engångsavgift*


Obs! Ansök om medlemskap HÄR.

 

 

 *startavgifter + engångsavgift är ex. moms